24 Οκτ 2012

Pepsi: Το πιο "διάσημο" αναψυκτικό...

Η Pepsi έχοντας να αντιμετωπίσει τον σκληρό ανταγωνισμό της Coca-Cola όλα αυτά τα χρόνια έχει διαθέσει μεγάλα κεφάλαια στην προώθηση της. Αποτελεί το προϊόν που έχει επιστρατεύσει τους περισσότερους διάσημους ανά τον κόσμο για  να καταφέρει να αυξήσει τις πωλήσεις της. Ανάμεσα σε αυτούς ακόμη και ο Michael Jackson.

(Όλες οι λέξεις με κίτρινο χρώμα και όλες οι φωτογραφίες παραπέμπουν στα αντίστοιχα βίντεο)

Ηθοποιοί, τραγουδιστές, αθλητές έχουν χρησιμοποιηθεί από την εταιρία για τις ανάγκες προώθησης της. Όλες οι διαφημίσεις πάντως έχουν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία αφού πάντα είναι έξυπνες, ευχάριστες και ακριβές, αφού οι παραγωγές που έχουν γίνει δεν χρησιμοποιούν μόνο διάσημους αλλά και εντυπωσιακά σκηνικά  που συνήθως βλέπουμε σε ακριβές παραγωγές του Hollywood. Ο Κράχτης συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει μέσω φωτογραφιών και βίντεο μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές διαφημίσεις της Pepsi.
Δείτε βίντεο
Ο μοναδικός Έλληνα καλλιτέχνης που έχει χρησιμοποιηθεί σε διαφήμιση της Pepsi είναι ο Σάκης Ρουβάς. Ενώ στις τελευταίες διαφημίσεις έχουν χρησιμοποιηθεί οι One Direction, ο Elton John μαζί με τη νικήτρια του περσινού X-Factor USA καθώς και η Nicki Minaj. Σε παλαιότερες διαφημίσεις της Pepsi  έχουν εμφανισθεί μεταξύ άλλων, ο βασιλιάς της ποπ Michael Jackson, η αισθησιακή  Cindy Crawford, οι Spice Girls και η Beyonce. Όλα αυτά μπορείτε να τα δείτε στο βίντεο που ετοιμάσαμε πατώντας στη φωτογραφία.

Δείτε βίντεο
Από τα αγαπημένα παιδιά της Pepsi είναι η  Britney Spears. Η ποπ τραγουδίστρια έχει τραγουδήσει, έχει φωτογραφηθεί και έχει χορέψει για διαφημίσεις της εταιρίας. Η πιο χαρακτηριστική και με τη μεγαλύτερη επιτυχία είναι αυτή που συμμετέχουν η Beyonce η οποία έχει κάνει άλλες δύο εμφανίσεις, η Pink και ο Enrique Iglesias. Μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές στον χώρο της διαφήμισης που είναι εμπνευσμένη από την ταινία "Ο Μονομάχος".





Δείτε βίντεο



H Britney Spears έχει εμφανιστεί επίσης, σε διαφημιστικό της Pepsi μαζί με γνωστούς ποδοσφαιριστές όπως ο David Beckam, καθώς η εταιρία ήταν χορηγός του FIFA World Cup 2002. Μπορείτε να δείτε ακόμα δύο σποτ της γνωστής τραγουδίστριας πατώντας εδώ και εδώ.
Δείτε βίντεο



Άλλο αγαπημένο παιδί της Pepsi είναι  o David Beckam. Ο ποδοσφαιριστής έχει τις περισσότερες συμμετοχές σε διαφημίσεις του αναψυκτικού σε σχέση με τους υπόλοιπους, είτε σαν καουμπόιείτε σαν ιππότηςείτε απλά ο εαυτός του. Δίπλα του έχουν εμφανιστεί και άλλοι συνάδελφοι του όπως ο Ronaldinho, ο Roberto Carlos, ο Totti, ο Lionel Messi, ο Thierry Henry,ο Cesc Fabregas και ο Frank Lampard. 

Δείτε βίντεο
Εκτός όμως από συναδέλφους του ο γνωστός ποδοσφαιριστής έχει συναντηθεί  και με πρόσωπα από άλλους χώρους, όπως τη Beyonce και τη Jenifer Lopez. Οι τρεις του συναντιούνται σε ένα μπαρ όπου οι δύο τραγουδίστριες εμπλέκονται σε τσακωμό με κάποιους άντρες, ενώ ο  David τις παρακολουθεί πίνοντας μία Pepsi φυσικά.Ενώ η πιο πρόσφατη είναι αυτή με την ηθοποιό Sofia Vergara
Δείτε βίντεο

H ηθοποιός, που έχει γίνει γνωστή μέσα από την σειρά Modern Family, έχει κάνει άλλη μία διαφήμιση για λογαριασμό της Pepsi.  Η Sofia Vergara είναι η μοναδική εμφάνιση που έχει επιστρατευτεί για την προώθηση μόνο της Diet Pepsi. Και τα δύο σποτ τονίζουν τόσο την κωμική όσο και την σέξι πλευρά της ηθοποιού.
Δείτε βίντεο

Το μεγάλο αστέρι του ποδοσφαίρου Lionel Messi, έχει συμμετάσχει και αυτός με τη σειρά του, σε άλλες δύο διαφημίσεις της Pepsi. Το 2010 που η εταιρία ήταν και πάλι χορηγός του παγκόσμιου κυπέλλου και μαζί του εμφανίζοντα μεταξύ άλλων οι Didier Drogba,Andrei Arshavin, Thierry Henry, Frank Lampard, και Kaka.
Ενώ η άλλη είναι πιο πρόσφατη καθώς είναι του 2012, και στην οποία ο Messi έχει πρωταγωνιστικό ρόλο αφού είναι αυτός που κερδίζει το παιχνίδι διεκδίκησης του αναψυκτικού που εξελίσσεται ανάμεσα στον ίδιο και στους Drogba, Lampard, Aguero, Wilshere και Torres.
Φυσικά η λίστα με τα ονόματα που έχουν χρησιμοποιηθεί από την Pepsi είναι πολύ μεγάλη. Μερικά ονόματα που συμπληρώνουν αυτή την λίστα είναι ο Ricky Martin, η Shakira και φυσικά η Madonna, η οποία μαζί με το Michael Jackson έχουν τη δικιά τους συσκευασία Pepsi.
Shakira, Ricky Martin, Nicki Minaj